Kiinteistögurun
kristallipallo


Haluatko tietää kuinka asuinalueesi arvo kehittyy tulevaisuudessa vuoteen 2050 asti? Tarkista tilanne uudesta verkkokaupastamme.


Cityfierista löydät nyt valmiit ennusteet yli 100 000 asuinkiinteistön vuosittaisesta arvonkehityksestä vuoteen 2050 astiNykyiset kiinteistöjen arviointimenetelmät eivät ota huomioon alueiden palvelu- tai infrainvestointeja. Cityfier muuttaa tilanteen eduksesi – ainutlaatuinen monimuuttujamalli analysoi liikenne- ja palveluinvestointien vaikutuksen kiinteistöjen arvoon tulevaisuudessa. Koska olemme mallintaneet datan valmiiksi ja tieto eri kiinteistöjen kehityksestä on saatavissa heti, näkee Cityfier tulevaan hetkessä.

Asiakkaitamme

City Of Helsinki
City Of Espoo
Senaatti
 
YIT
NCC
 Kiinteistösijoituksia pidetään erityisesti pääkaupunkiseudulla varmana tuottokohteena. On kuitenkin alueita, jotka eivät ole kehittyneet odotetusti. Vältä yllätykset ja maksimoi sijoitustesi arvo.

Oletko valmis nostamaan näkemyksesi seuraavalle tasolle?

Valitse tarkasteltava alue


Miksi joku alue nousee, miksi laskee? Paljonko alueella on asukkaita ja työpaikkoja tulevaisuudessa? Entä palveluja? Mitkä ovat kiinnostavimmat sijainnit? Kuinka merinäköala, metroasema, päiväkoti tai koulu vaikuttavat alueen arvoon tulevaisuudessa? Miten valitsemasi alue pärjää vertailussa muiden alueiden kanssa? Älä hukkaa aikaasi pirstaloituneen kaavavaranto- ja investointitiedon kokoamiseen eri lähteistä. Käytä aikasi sen sijaan tiedon analysointiin.

Poraudu yksittäiseen kiinteistöön ja sen tulevaisuuteen


Cityfierista löydät kaikki tarvitsemasi tiedot rakennustyypistä ja rakennusvuodesta alkaen. Saat sieltä näppärästi tiedon myös rakennusoikeudesta sekä arvion nykyisestä arvosta ja ennusteen arvon kehityksestä. Näet myös havainnollisesti uusien liikenneyhteyksien ja palveluiden vaikutuksen kiinteistön arvoon.

Kokoa oma salkkusi


Kokoa kiinnostavista kohteista omia salkkuja, jotka voivat olla todellisia tai spekulatiivisia. Salkun avulla pysyt vaivattomasti jyvällä tulevaisuuden kehitysnäkymistä ja näet myös mikä on tällä hetkellä salkun keskimääräinen arvo ja kokonaisarvo sekä olemassa oleva ja myytävissä oleva rakennusoikeus ja kiinteistöjen kokonaislukumäärä.

Tee tiedosta koko organisaatiosi omaisuutta


Usein alueiden kehitysnäkymät ja keskinäiset suhteet ovat muutaman huippuasiantuntijan osaamiseen ja kokemukseen perustuvaa tietoa. Tämä tieto on kerätty vuosikymmenten aikana eikä sitä ole kovin helppo siirtää yrityksen tai edes tiimin sisällä. Cityfier tekee tästä tiedosta koko organisaatiosi omaisuutta. Tieto lisää työn tuottavuutta, vähentää päätöksenteon tuskaa sekä levittää olennaista osaamista ja markkinaymmärrystä koko organisaatioosi.

Tunnista nousevat tähdet ja laskevat auringot


Cityfierissa on jo yli 900 kaavahanketta ja alueinvestointia, jotka vaikuttavat yli 110 000 asuinkiinteistön arvonkehitykseen seuraavan 20 vuoden aikana. Aikajana-toiminnallisuus auttaa sinua valitsemaan portfolioosi kohteet, joiden arvo kehittyy tulevaisuudessa parhaiten – sekä välttämään laskevan auringon kohteita.

Cityfierin avulla


Teet oikea aikaisia päätöksiäVertailet sijoitusvaihtoehtojaTarkastelet portfoliosi kehitystäPysyt ajantasalla kehityshankkeista
Tunnistat nousevat ja taantuvat alueetSäästät aikaaTeet tiedosta koko organisaatiosi omaisuutta

Lue lisää

Espoon keskus

Espoon kaupunki, 2020

Lue lisää
Keilaniemi

Espoon kaupunki, 2019

Lue lisää
Malmi

Senaatti-kiinteistöt, 2019

Lue lisää

Ota YhteyttäA-Insinöörit

Bertel Jungin Aukio 9
FI-02600 Espoo
Finland

www.ains.fi

Tietosuojaseloste

Jukka Kettunen

Kaupunkikehitysjohtaja

 +358 40 733 8280

 jukka.kettunen@ains.fi


Jani Nevalainen

Tuotepäällikkö

 +358 40 357 0348

 jani.nevalainen@ains.fi