FI EN

Cityfier-index 2040

Pääkaupunkiseudun 22 asemaseudun kehitys 2019 vs. 2040

  Katso analyysi

tai valitse asemaseutu kartalta. Näet viiden sinisellä ikonilla merkityn asemaseudun kehityksen animaationa.

  Info

Analyysissa on mallinnettu pääkaupunkiseudun 22 asemaseudun asuinkiinteistöjen ja sijainnin arvon kehitys vuodesta 2019 vuoteen 2040.

Lisätietoa  Mitä tutkittiin

Miten pääkaupunkiseudun asemaseudut kehittyvät tämän hetkisten investointisuunnitelmien perusteella? Mitä tapahtuu asuinkiinteistöjen ja tonttien arvoille kun korkeasuhdanne hiljenee? Analyysissa on mallinnettu 22 strategisen asemaseudun kehitys vuodesta 2019 vuoteen 2040. Asemaseudut on valittu analyysiin MAL 2019-suunnitelmaan. pohjautuen. Analyysissa esitetään asuntojen ja työpaikkojen määrän kehitys ja verrataan asuntojen odotettua arvonnousua eri sijainneilla.

  Sijainnin arvo

Sijainnin arvon määritys perustuu Cityfier-palvelun käyttämään avoimeen dataan ja kaupunkitaloustutkimusten tuottamaan tietoon etäisyyden vaikutuksesta nykyisiin ja suunniteltuihin liikenneyhteyksiin (juna, bussi, metro, ratikka), julkisiin palveluihin (päiväkoti, koulu, terveysasema) sekä yksityisiin palvelukiinteistöihin (kauppa, liikunta).

  Cityfier-indeksi

Cityfier-indeksi on alueen asuntojen sijainnin painotettu keskiarvo, ja arvioi alueen houkuttelevuutta saavutettavuuden ja alueelta löytyvien palvelujen perusteella.

Haluatko tietää miten jonkin alueen asunnot, työpaikat ja palvelut kehittyvät tulevaisuudessa? Kysy lisää >